Dankzij de heer Pim Sleur, die zo vriendelijk was zich door mij te laten downloaden, vraag ik nu zonder problemen naar le bon chemin, wherever that may be. Wekenlang luisterde ik naar ’s mans volvette Amerikaanse accent afgewisseld door het zuiverste Frans, en ik moet zeggen: het werkt. Mocht U ooit de behoefte voelen Uw Frans, Spaans of Russisch wat op te vijzelen, bel Pim. The Pirate Bay heeft zijn nummer.

Vanaf morgen breng ik het geleerde in praktijk, want reeds dan reis ik af richting zuid. Nog één nachtje slapen dus, alhoewel er van slapen weinig terecht zal komen, daar ik momenteel nogal veel last heb van voorpret. Deze jongen heeft zin, in alle opzichten. Dit wordt bepaald geen kinderachtige vakantie! Maak Uw borsten maar nat.

  1. Sas zegt op 24 juli 2009:

    *grinnik*

  2. Mijnheer Lijstje zegt op 26 juli 2009:

    mIKe, ik wens je heel veel voor-, tijdens-, en na-pret. Ik ben benieuwd of jij zo iemand bent die tijdens de vakantie ook online is. Ik vermoed van niet.

Voeg een reactie toe

N.B. Het e-mailadres wordt nooit gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *