Gisteren werd deze pagina uiterst traag geladen, morgen misschien wel weer, wie zal het zeggen? En dat alles door het stormachtige succes van een sympathiek initiatief. De enetation commentaar service bezwijkt zo langzamerhand wegens overweldigende respons. Een tijdje terug las ik ergens dat enetation bestierd werd door een 18 jarig Brits jongetje. Prachtig, want blijkbaar vol idealen. Helaas schijnt de realiteit bedoeld om roet in het eten te gooien, aangezien de grenzen van het ideaal worden bepaald door de capaciteit van momenteel 2 servers. Hoe naïef ook om dit niet in te zien. Het is mij een wonder hoe enetation overleeft zonder geldelijke donaties of een limitering van het aantal gebruikers. Niettemin blijven wij deze service natuurlijk gebruiken, in de hoop dat de droom het wint van de werkelijkheid.

Eveneens getroffen door vreemde 503 meldingen tijdens het uploaden van een bericht bij blogger. Het schijnt dat een hele groep gebruikers daar hinder van heeft/had. Op te lossen door je eigen templates (zowel de standaard als de archive) opnieuw te saven.

Comments are closed.