“Wat is er aan de hand?”
“Altijd weer hetzelfde liedje, man. Wil ik eens een keer iets maken, heb ik de spullen niet.”
“De spullen?”
“Ja, ik heb toch de spullen nodig om iets te maken? Maar die heb ik niet. Ik heb verdomme alleen maar de anti-spullen.”
“De anti-spullen?”
“Ja, maar met de anti-spullen kan ik niets maken. Ik moet juist de spullen hebben.”
“Kun je dan niet naar de winkel? Om de spullen te halen?”
“Ik kan wel naar de winkel, maar ik heb alleen maar het anti-geld. Het is echt hopeloos.”

 1. Mijnheer Lijstje zegt op 14 augustus 2002:

  De oplossing is het antigeld op de BEURS te beleggen, want zoals geld antigeld wordt op de beurs, wordt antigeld, geld. Op deze manier kan deze man spullen kopen.

 2. Mijnheer Lijstje zegt op 15 augustus 2002:

  Anti-spullen wordt nogal eens verward met antiek-spullen. Een bevriend antiek-handelaar vertelde me dat hij regelmatig mensen aan de deur krijgt met auto’s volgeladen met anti-spullen. Hij zegt dan altijd dat hij er niets mee kan. Behalve als het oude anti-spullen zijn natuurlijk. Het vervelende is dat anti-spullen ook in een soort anti-tijd verkeren, wat weer lastig rekenen is. Anti-tijd wordt weer vaak verward met Kwantiteit.

 3. Mijnheer Lijstje zegt op 15 augustus 2002:

  Ik zag een bord ergens geplaatst met het opschrift: “Let op!! Anti-verkeersdrempels”

 4. mIKe zegt op 15 augustus 2002:

  (tranen uit de ogen wrijvend van het lachen, en dan toch weer in lachen uitbarstend)
  Mijnheer Lijstje, U wordt bedankt! Uw anekdotes doen bij mij ook weer wat herinneringen opwaaien. Zoals van de ongelukkige (en tevens onbevlekte) moeder van 23 kinderen, die al jaren per abuis conceptiepillen had geslikt inplaats van anti-conceptiepillen. Taalkundig was ze niet zo sterk.
  U hoort trouwens nog over de beursbeleggingen. Ik geef deze tip door aan de man met het anti-geld. Ik sprak hem onlangs nog.

 5. Mijnheer Lijstje zegt op 15 augustus 2002:

  Haha, ik vermoed dat hier geen sprake is van onbevlekte bevangenis, maar eerder van onbevangen bevlekkenis. Wat ik mij ook afvraag is hoe u met deze anti-man spreekt. Was het niet toevallig een vrouw? Veel vrouwen zijn anti-man. Vooral als ze in een vrouwencafe zitten. Daarentegen zijn mannen die in een mannencafe zitten vaak pro-vrouw. Ik kap het hier af want het wordt een melige toestand. Tevens ben ik door een vrouw genodigd met haar in het park neer te vlijen, dus ik ga mij off-line begeven, want ik ben pro-vrouw. (Off-line = stadium waarin met NIET op het internet zit. Komt nog voor bij bepaalde stammen in Oud-Guinea)

Voeg een reactie toe

N.B. Het e-mailadres wordt nooit gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *