U mag weten dat ik de komende vijf dagen wegens omstandigheden in München verblijf, en U daarom (afhankelijk van internetcafé en mijn eigen gemoed) mogelijk niet van nieuws voorzie. Maakt U zich verder geen zorgen, ik las vanochtend in de krant dat München de veiligste miljoenenstad in Europa is. Ik zal aan U denken.

 1. Mijnheer Lijstje zegt op 16 september 2002:

  Ik wens u een goede tijd toe in München. Het artikel waar u op doelt, stond waarschijnlijk in de Volkskrant; ik kreeg het aangeleverd door vrienden uit München die in Amsterdam wonen en momenteel dakloos zijn. Zelf is München mij goed bevallen. Een leuke stad. En een ruimte! Heerlijk.

 2. Mijnheer Lijstje zegt op 21 september 2002:

  Wanneer komt mIKe weer terug, vraag ik mij af.

 3. Puck zegt op 21 september 2002:

  15 september + = 20 september + daggie bijkomen = 21 september + twee daaggies weekend vieren = 23 september.

 4. Puck zegt op 21 september 2002:

  tss.
  Doe ik gewoon mooi vierkante haken omheen, weg stukje tekst.
  Nu ja: daar stond dus ’15 september + komende vijf dagen = 20 september’.
  Overigens bericht aan Meneer Mike zelf: u wordt node gemist.

 5. vanzo zegt op 22 september 2002:

  missend de gedachte dat iedereen onmisbaar misstaat

Voeg een reactie toe

N.B. Het e-mailadres wordt nooit gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *