Er staat U nog heel wat te wachten. Mij trouwens ook. U, als lezer van het eerste uur, mag nu reeds weten dat ik Nutteloze Kennis om zeep ga helpen. Het zal nog heel even gaan duren, maar er is eigenlijk al geen houden meer aan.

“Geen seconde te vroeg, Mijnheer. Uw quasi-relativerend maar uiteindelijk stuitend pretentieus geneuzel begon mij onderhand behoorlijk de keel uit te hangen”, hoor ik iemand al mompelen. En ik beaam.

De tijd die Nutteloze Kennis nog rest zal ik gebruiken om een aantal losse eindjes aan elkaar te knopen. En daarna is het afgelopen. De stekker eruit, zoals men zegt.

En dan?

Nu ja, dan kom ik natuurlijk gewoon weer terug, of U dat nu leuk vindt of niet. Alleen op een andere plek. Misschien zelfs in verbeterde vorm. En dan hoop ik stiekem dat U gewoon meeverhuist, en af en toe blijft langskomen. Maar dat zeg ik natuurlijk niet hardop.

 1. Dr.D zegt op 30 september 2002:

  Nooit te lang op 1 plek blijven hangen…

 2. Mijnheer Lijstje zegt op 30 september 2002:

  Is dit in het kader van uw vorig stukje? Probeert u zo onsterfelijk te worden? Argwanend wacht ik af. Ik moet het allemaal nog maar zien. Als u wilt dat wij langs blijven komen, is het wellicht handig een adreswijziging door te geven, mIKe! Waarom toch. Ik begrijp het, Pantha Rei, maar toch. Houdt dan toch in ieder geval dezelfde achtergrond-groen aan. Gewoon, doe het voor ons.

 3. Puck zegt op 1 oktober 2002:

  > Maar dat zeg ik natuurlijk niet hardop.
  Als u uw nieuwe adres in elk geval maar fluistert. anders is het moeilijk meeverhuizen (hetgeen ik, tussen ons gezwegen, gaarne doe).

 4. Mijnheer Lijstje zegt op 1 oktober 2002:

  We zullen, vrees ik, in Google op de trefwoorden ‘achtergrondkleur’ en ‘mintgroen’ moeten zoeken, willen we ooit nog iets van mIKe vernemen!

 5. Puck zegt op 1 oktober 2002:

  Of om met mIKe zelf te spreken: ‘background:#0c9’.
  Dat heet officieel helemaal geen mintgroen trouwens, maar Dark Cyan-Teal. Rare jongens, die webontwerpers.

 6. Puck zegt op 1 oktober 2002:

  (dat laatste, van dat dark cyan-teal, dat heb ik niet gezegd. Ik lees weer eens niet goed, never mind me)

 7. Mijnheer Lijstje zegt op 1 oktober 2002:

  Goh Puck, je lijkt wel een kerel, zo technisch, terwijl ik altijd dacht dat je een vrouw was. Ik dacht zelf dat die kleuren altijd uit zes hexadecimale cijfers moesten bestaan, maar mIKe heeft kennelijk genoeg aan drie.

 8. mIKe zegt op 1 oktober 2002:

  Ja hoor, ik heb genoeg aan drie karakters, Mijnheer Lijstje. Machines (en zeker webbrowsers) moet men bij voorkeur met weinig woorden aanspreken, liefst korte. Daar luisteren ze het beste naar.

  Overigens dient U Puck met respect te behandelen, zij heeft namelijk enigszins kaas gegeten van deze materie. Ik durf zelfs te stellen meer kaas dan menig man (ik bedoel, zo begrijpt U, dat zij hiervan meer kaas heeft gegeten dan menig man dat heeft gedaan, en niet dat zij meer kaas dan mannen heeft gegeten, over dat laatste kan ik U helemaal niets mededelen).

  De twijfel slaat echter toe. Wat als het geen #0c9 wordt? Misschien wil ik wel een andere combinatie proberen. Verlies ik hierdoor de helft van mijn lezers? Win ik er misschien juist weer andere bij? Het gedistingeerde #B4005A van Puck heeft ook wel wat, niet dat ik dat wil kopiĆ«ren, natuurlijk, maar … ik weet het even niet meer.

 9. Mijnheer Lijstje zegt op 1 oktober 2002:

  Puck, ben je der nog? En mIKe, hoe weet U dat allemaal (ik durf geen jij te zeggen) van Puck. Heeft Puck een website dan, zo ja, waar?

 10. Puck zegt op 1 oktober 2002:

  Pssst… klik op het woordje ‘website’ onder mijn reacties…

 11. Mijnheer Lijstje zegt op 1 oktober 2002:

  Goh Puck, nu zie ik dat subtiele knopje pas. Ik ga direct even kijken (maar dan wel via rechtermuistoets, open nieuw window).

 12. Dr.D zegt op 1 oktober 2002:

  En zo was er toch elke dag iets nieuws…

Voeg een reactie toe

N.B. Het e-mailadres wordt nooit gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *