Mocht U soms denken dat ik het logleven niet meer zie zitten en mij inmiddels tot andere zaken richt, laat mij U dan uit de droom óf nachtmerrie helpen: ik draai allerminst duimen, en ben momenteel hard bezig Nutteloze Kennis te laten reïncarneren op een plek waarvan ik U de locatie, als alles meezit, zo tegen het eind van de week kan mededelen. Nutteloze Kennis is niet meer, maar wat er komt zal toch minstens de herinnering warm houden.

Enkelen onder U zullen verheugd opkijken wanneer zij horen dat ik nog een bijna vol potje mintgroene verf in de kast vond. Momenteel ben ik de muren van de nieuwe site aan het kwasten. Verder kan ik U verklappen dat het een en ander zich een aanzienlijk stukje sneller gedraagt (in vergelijking met de huidige pagina misschien niet direkt een prestatie, maar toch …). De scharnieren op alle deuren zijn geolied. Daarnaast is de fundering bijzonder stevig, en deze leunt ook niet meer op aanliggende panden. Het zou mij werkelijk verbazen als U zich in dit nieuwe huis niet onmiddellijk thuis zult voelen.

Maar kom, laat mij nog even verder ploeteren, zodat ik U aanstonds welkom kan heten.

  1. Mijnheer Lijstje zegt op 7 oktober 2002:

    Ik wacht in spanning af. Het zal alleen maar beter worden, dat staat voor mij als een paal boven water.

  2. Eric zegt op 8 oktober 2002:

    Eind van de week pas!? Ah, toeeeee…

  3. vanzo zegt op 8 oktober 2002:

    als een paal boven water…

Voeg een reactie toe

N.B. Het e-mailadres wordt nooit gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *