De reden dat U op dit log vrijwel nooit twee stukjes op één dag heeft gezien is tweeërlei.

De eerste reden is zojuist geëlimineerd, doordat ik de glue-plugin in mijn Movable Type configuratie heb gehangen, hetgeen de lay-out in geval van meerdere postings op één dag ten goede komt. Ik was hier niet tevreden over.

De tweede reden is van meer belang. Kwaliteit gaat boven kwantiteit. Maar, is dan nu mijn vraag, wat heeft U eigenlijk liever: gedoseerd een aantal parels per week óf een heleboel losse flodders waar uiteindelijk misschien (maar misschien ook niet) toch een aantal kogels tussen zitten die doel raken?

(en als U de vraag te moeilijk vindt mag U het ook zeggen, hoor)

Overigens moet U hieruit niet de conclusie trekken dat ik mij direkt aan Uw wensen zal conformeren. Ik was gewoon benieuwd.

 1. Mijnheer Lijstje zegt op 27 oktober 2002:

  Ik prefereer gedoseerd een aantal parels per week.

 2. mIKe zegt op 28 oktober 2002:

  Mijnheer Lijstje, dank voor Uw mening en belangstelling. Gezien het overweldigende aantal reacties denk ik dat het de gemiddelde lezer eigenlijk geen ruk uitmaakt of ik één keer per dag, per week, per maand of gewoon helemaal nooit iets plaats. Wat dat betreft kan ik U ook gewoon via email het een en ander toezenden. Laat ik dat dus maar eens doen!

 3. Mijnheer Lijstje zegt op 28 oktober 2002:

  Mede-reageerders! Waar zijn jullie gebleven??

 4. vanzo zegt op 28 oktober 2002:

  Nooit weg geweest waarde heren.

  Vrij van productaansprakelijkheid zie ik de toegevoegde waarde niet in het dat wat wij willen.
  Dat draagt namelijk geen belang.

  Maar uit menselijk oogpunt, denk ik te begrijpen, dat interactie gewenst is. Waarop een antwoord zou kunnen zijn, zeldzame hoogtepunten.

  Een groet,

  De Uwe

 5. mIKe zegt op 29 oktober 2002:

  Omnia vanitas.

  Niet blindstaren op reacties. Niet gelezen willen worden. Slechts voor U zelf schrijven. Kenmerkt dit de ware weblogger? Zo ja, dan zijn er waarschijnlijk niet veel.

  Ik liet mij inderdaad even gaan. Vergeeft U mij.

 6. vanzo zegt op 29 oktober 2002:

  Aangezien er niets te vergeven valt, zijt U niet vergeven en ga ik ervan uit dat U uw eigen weg vervolgen zult…

 7. Ton zegt op 29 oktober 2002:

  & Dan ik. Ik ging er simpelweg vanuit dat ’t woord van Mijnheer Lijstje voldoende zei. Daar had ik niets aan toe te voegen. Pas nu lees ik uw frustratie. Geheel terecht overigens. Zou ik ook hebben.

 8. chipo zegt op 2 november 2002:

  Ik wil heel veel parels en hoogtepunten, aldoor.

Voeg een reactie toe

N.B. Het e-mailadres wordt nooit gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *