Ik heb goed nieuws voor U! De komende weken zal ik U niet langer vermoeien met stukjes van mijn hand (mits U deze zin op de juiste wijze leest, weet U dat hier geen vingers bedoeld worden). Niet alleen U maar ook Nederland keer ik de rug toe. Ik ben er even niet.

Op de fiets zal ik mij begeven langs onderstaande kronkelige rivier in een land aan de westkust van Afrika. Als U goed kijkt ziet U mij misschien wel op het kaartje.

Mocht ik zo tegen het eind van het jaar nog altijd niets van mij hebben laten horen dan verwacht ik van U minstens een grootschalige zoekactie in betreffend gebied. Van deze vorm van sociale controle wens ik bij voorbaat gebruik te maken, en ik reken wat dit betreft dan ook op U.

In de tussentijd staat het U natuurlijk vrij in de archieven van mikzlog te duiken, en het een en ander te (her)lezen. Vrijwel alles wat daar te vinden is, is nog even fris als bij eerste verschijning en heeft geen houdbaarheidsdatum. Is dus met andere woorden zo tijdloos als een defect horloge.

In de verwachting dat de combinatie van een reis in onbekend gebied en de blootstelling van mijn frisgeknipte schedel aan de ook U welbekende koperen ploert mij meer dan goed zal doen, wens ik U vanaf deze plek het beste. U redt het wel zonder mij. Hopelijk tot weerziens.

 1. orfelio zegt op 6 december 2002:

  Blijft U niet te lang weg? Want zo groot is uw archief nu ook weer niet.

  En mocht u ginder opeens de drang krijgen om toch iets te posten. Please do.

  Goede reis.

 2. Aliƫtte zegt op 6 december 2002:

  Spannend! Geniet ervan.

 3. Mijnheer Lijstje zegt op 6 december 2002:

  Dat doet maar. Waarom zo ver weg? Je kunt in Nederland ook fietsen. Blijf toch hier.

 4. Willem zegt op 6 december 2002:

  Veel plezier.

 5. Actiereactie zegt op 6 december 2002:

  U redt het wel zonder ons. (Waarbij ik deelname aan een eventuele zoektocht overigens niet uitsluit.)
  Dat u maar een goede reis mag hebben.

 6. Ton zegt op 7 december 2002:

  Ik geef mijnheer Lijstje gelijk. Niets zo mooi als dat wat dichtbij is op een andere manier bezien. Daar zou men aandacht aan moeten besteden.
  Evengoed veel plezier.

 7. bicat zegt op 7 december 2002:

  Bedenk dat Kamelen van rechts OOK voorrang hebben.

 8. Puck zegt op 8 december 2002:

  Ik mis u nu al. Hoop u snel weer heelhuids terug te zien.
  Overigens placht een onderwijzer van me tegen klagende dreinende kindertjes aan zijn tafel te zeggen, als variant op ‘ga toch fietsen’: “ga rolschaatsen!”.
  Misschien een ideetje voor een volgende vakantie…?

 9. stn zegt op 23 december 2002:

  Benieuwd hoe ’t nu gaat daar beneden.. :)

Voeg een reactie toe

N.B. Het e-mailadres wordt nooit gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *