In een vreemd mooi land fant ik lanter
en bedenk me dat ik mis wat ik nooit heb gehad.

 1. KatYo zegt op 18 september 2006:

  Het is en blijft een vreemde ervaring, het missen van iets dat je nooit hebt gehad. Toch kan het een waar gevoel zijn, dat je des te meer beklemt omdat het zo treurig kan zijn. Iets missen dat je nooit hebt gehad.

 2. mIKe zegt op 18 september 2006:

  Vanochtend werd ik wakker en vond ik bovenstaande zin naast mijn bed (U kent ze misschien wel, van die figuren die pen en papier op hun nachtkastje hebben liggen, voor het geval dat, welnu, ondergetekende is er zo één). Dientengevolge gaat het hier om een échte droomzin: ik kan me nauwelijks herinneren dat ik ‘m heb opgeschreven. Het moment is weggeglipt. Maar zin in dromen krijg ik er wél van!

 3. Actiereactie zegt op 18 september 2006:

  Ja dat overkomt me vaker… het gemist worden.

 4. O. zegt op 18 september 2006:

  Eens kijken: U fant lanter in een vreemd mooi land…

  Tja.

  Lijkt mij eerlijk gezegd een typisch geval van … hm…

  Tjees, hoe druk ik me nou zo diplomatiek en eufemistisch mogelijk uit?!

  (Pijnlijk dit zeg!)

  Nou ja: Laat ik het er maar op houden dat men geen Freud hoeft te heten om de ernst van uw situatie te kunnen onderkennen.

  In ieder geval: ‘Héél véél sterkte!!!

 5. mescal1ne zegt op 12 oktober 2006:

  Wel een verdomde cerebrale omweg hoor ! @O. Zowel van jou als van Mike dus. Sex gaat toch een stuk direkter over het algemeen.

  En de droomzin ‘snachts opgeschreven ? Ook alweer reflectie op een zogenaamde droom. Veel gevraagd, en Mike kan zich van die bewuste inspanning niets herinneren.

  Ik zie het psotje maar liever als een zelfbedachte hyperbewuste hoax.

Voeg een reactie toe

N.B. Het e-mailadres wordt nooit gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *