“Het is goed, jongen”, fluistert de vrouw in het meisje tegen de man, en ze streelt zijn gedachten weg. Woordloos spreken zijn lippen, en raken de hare. Hij wil zeggen wat hij niet weet, maar haar blik van verstandhouding weerhoudt hem. Ze lijkt hem beter te begrijpen dan hijzelf, en laat hem zien wat hij zocht maar niet wist te vinden. Een vrouw uit één stuk.

 1. O. zegt op 8 december 2006:

  De hier door u beschreven catharsis lijkt mij het grootste geschenk dat u de vrouw in het meisje in kwestie kunt geven…

  Of zij daar net zo over denken kan laat ik gemakshalve even daar.

 2. Actiereactie zegt op 9 december 2006:

  Dat is toevallig, ik ken haar..

 3. stoethaspel zegt op 10 december 2006:

  Nog altijd de arrogantie zelve, mijn waarde AR? Of doelde u niet op uzelf?

 4. Actiereactie zegt op 11 december 2006:

  :-) Voor U een vraag mijn waarde Stoethaspel.

Voeg een reactie toe

N.B. Het e-mailadres wordt nooit gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *