Bij deze. Het laatste stukje van dit jaar. Ikzelf stap nu reeds over de drempel, en wacht U op aan de andere kant. Let U wel even op het afstapje? U mocht eens struikelen en op Uw gezicht dreigen te belanden. Ik ben namelijk niet zo handig in het opvangen van vallende mensen (om niet te zeggen dat ik daar uiterst selectief in ben).

Het ga U goed het komend jaar.

 1. lyptanice zegt op 30 december 2002:

  Uiterst selectief in niet zo handig zijn????

 2. Mijnheer Lijstje zegt op 31 december 2002:

  Ja, mIKe, we zullen wel weer moeten. Ik zit er echt niet op te wachten en word er nooit vrolijker van, van ‘oudejaarsavond’. De meeste mensen schijnen het een leuke avond te vinden, lekker feestvieren, maar mijn diepste wens is om alleen naar een verlaten eiland te gaan en de hele boel te vergeten. Toch ga ik naar een of ander besloten feestje waar je gepast gekleed dient te komen. Nou ja, er komen leuke vrouwen, misschien dat dat me er doorheen sleept.

 3. Actiereactie zegt op 31 december 2002:

  Dat u een goede wisseling mag ervaren.

 4. stoethaspel zegt op 1 januari 2003:

  Ik mag wel zeggen dat ik met zeer lichte tred, ‘k stond er zowaar zelf verbaasd van te kijken, de drempel ben overgetreden. Hopende dat u bij het eventuele opvangen der ongelukkigen niet uw enkel verstuiken of uw teen stoten zult.

 5. Gerda zegt op 2 januari 2003:

  Bij het proberen op te vangen van een dierbare, die uitgleed en neerstortte, heb ik mijn pink en ringvinger ernstig geforceerd. Helemaal dik, pijnlijk en interessant nu mijn rechterhand. Naderhand lach je erom.

Voeg een reactie toe

N.B. Het e-mailadres wordt nooit gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *