Niets menselijks is mij vreemd.

Zo kan het gebeuren dat ik geteisterd word door wat opspelend testosteron.

Soms zijn de omstandigheden er echter absoluut niet naar om op enige wijze invulling te kunnen geven aan de behoefte mijn lusten te botvieren.

Zoals nu bijvoorbeeld.

 1. Puck zegt op 18 april 2003:

  U windt er niet bepaald doekjes om, meneer..

 2. Roseliek zegt op 18 april 2003:

  Geil, mIKe?

 3. Mijnheer Lijstje zegt op 18 april 2003:

  Nu weet je eindelijk hoe ik me al 13 jaar continu voel, mIKe.

  Groetjes van Pardoes

 4. Willem zegt op 18 april 2003:

  Mike, heb jij dan geen porno?

 5. Mijnheer Lijstje zegt op 19 april 2003:

  mIKe, waar blijft het volgende stukje? Of heb je het druk met iets anders? Nou ja, we zijn de laatste dagen ook wel verwend, dus ik kan me voorstellen dat je even ‘rustig’ aan doet.

 6. Mijnheer Lijstje zegt op 19 april 2003:

  mIke, we zijn eigenlijk wel nieuwsgierig naar je. Kun je niet een fotootje, of een CV of een foto van je huis, eventueel adres en zo laten zien? Je andere hobbies, de mensen in je leven, je grote liefde misschien? WIE IS MIKE vraagt menigeen zich af? Iemand met een ego van hier tot gunder wellicht, een vrouwenversierder die elk weekend tot vijf uur in de ochtend aan het clubben is? Of wellicht een vogelaar die elk weekend met een groepje ’s morgens vroeg om vijf uur de polder ingaat om vogels te tellen? Of een hartstochtelijke knutselaar die aan van die op afstandbestuurbare autootjes doet? Die dan elk weekend in een oude sporthal gaan ‘racen’ met collega hobbyisten?

  Iemand die al zijn geld pompt in zijn hifi installatie en naar beurzen in Duitsland gaat om van die nieuwe pluggen te kopen, van goud, die het geluid nog beter transporteren. Die hun CD’s plat neerleggen en niet naast elkaar op hun zij zetten omdat ze dan ‘doorbuigen’, allemaal in antistatische hoesjes (je hoort toch verschil)?

  Of een vliegtuigspotter die elk weekend bij Schiphol te vinden is?

  Verduld, wat ben je mIKe???

  Iets met Japanse miniboompjes? JE DOET TOCH WEL IETS???? Of zit je elke avond TV te kijken? Films? Quizzen?

  Of werk je eigenlijk altijd? Of ben je een vette bierbuik aan het kweken samen met vrienden in het cafe en lekker wijven kijken? Of val je op mannen? Of hang je elke dag in de sportschool rond? Werk je eigenlijk full time?

  Ga je op je fiets naar je werk, of met een auto of de trein? Reis je congressen af, zit je de helft van je tijd in vliegtuigen naar verre congres oorden? En dat er dan een congres ergens is en dat ze er dan een ‘excursie’ aan vast koppelen en met zijn allen iets leuks gaan doen.

  Of heb je van die rashonden, elk weekend naar hondenshows.

  mIKe, ik ben nu 5 minuten aan het tikken en weet nog steeds niets meer. Ik reken op een antwoord, en ik weet met mij velen!!!!

  Zoals ik al zei, Noblesse Oblige. Wij willen duidelijkheid. Dat je last van testosteron hebt, dan is een dooddoener, dat hebben we allemaal wel eens. En dat je een konijn hebt, goed leuk, maar we willen meer.

 7. Rik van der Helm zegt op 20 april 2003:

  Ben benieuwd of een weblog nou helpt om zo’n voorjaarsprobleempje snel en adequaat op te lossen ? In dat geval ……

 8. mIKe zegt op 20 april 2003:

  Mijnheer Lijstje, U moet zich wel stierlijk verveeld hebben toen U Uw laatste reactie plaatste. Wat een gelul. Ik heb U helemaal niets uit te leggen. Noblesse oblige? Bullshit. Dan maar geen noblesse. Ik haal deze site net zo lief helemaal off-line als U meent mij te moeten voorschrijven wat er geschreven dient te worden.

  Daarnaast vergist U zich deerlijk wanneer U denkt spreekbuis voor mijn lezers te moeten zijn. Mijn lezers zijn intelligent en mondig genoeg om zonder U van zich te laten horen.

  Verder getuigt het van slecht lezen van deze site als U nog altijd geen enkel idee heeft wat voor persoon ik ben.

  Zucht. Ik had hier ook eigenlijk helemaal niet op moeten reageren.

 9. Mijnheer Lijstje zegt op 20 april 2003:

  mIke, het spijt me, uit de grond van mijn hart. Verwijder die reactie maar uit YourSQL-database.

  En je mag mijn IP adres ook wel blokkeren hoor. Het 127.0.0.1.

 10. Rik van der Helm zegt op 20 april 2003:

  Beste Mike,

  Laat mijnheer Lijstje maar lullen, hij heeft blijkbaar niks beter te doen met Pasen. Ik snap zijn vragen ook niet, want uit eerdere stukjes meende ik op te maken dat hij u ook in real-life al kent.

  Ik persoonlijk ben niet geinterreseerd in de kentallen uit uw real-life. U laat zo nu en dan voldoende hints achter om de oplettende lezer daarover wat ideeen te laten vormen.

  Uw stukjes laten echter veel meer zien van wie en wat Mike is dan die onbenullige kentalletjes waar de heer Lijstje om vraagt ooit zouden kunnen tonen. Sterker nog ze zouden het zicht op uw werkelijke Zijn slechts benevelen.

  Dat ik vol spanning op uw nieuwe stukjes wacht mag u als een compliment zien, maar u mag zich er niet door opgejaagd voelen.

 11. Mijnheer Lijstje zegt op 20 april 2003:

  Zowel mIKe als Rick zeggen dat ik ‘lul’, omdat ik in het openbaar nieuwsgierig ben naar wat voor hobbies mIKe heeft. Dat is m.i. niet helemaal eerlijk :-(
  Ik vind het heel erg interessant (met 1 r en 2 s-en) om te weten wat voor hobbies iemand heeft.

  En ik sprak voor mezelf en 1 iemand anders, en ik vermoedde dat er nog wel iemand was die benieuwd naar je was, vandaar dat ik het woord ‘we’ in de mond nam. En ik verveelde me niet stierlijk, maar had juist erg veel lol in het verzinnen van allerlei hobbies voor mIKe.

  Het was eigenlijk als grapje bedoeld. Ik had een handjevol “:-)” moeten gebruiken :-)

  Maar toch heb je je van een andere kant laten zien, mIKe, da’s me dan toch mooi gelukt!! :-0

 12. Rik van der Helm zegt op 20 april 2003:

  mijnheer Lijstje, natuurlijk mag u nieuwsgierig zijn naar het wel en wee van Mike, dat ben ik ook wel eens. Maar ik realiseer me ook dat ik hier eigenlijk te gast ben in iemands woning. Ik kan de gatheer wel een voorzichtige hint geven wat ik allemaal lekker vind, maar uiteindelijk moet ik het doen met wat me wordt voorgeschoteld.

  Die r-en en s-en in interesse liggen mij al jaren dwars, lichte vorm van dislexie vrees ik.

 13. mIKe zegt op 20 april 2003:

  Mijnheer Lijstje toch, heb ik U laten schrikken? :-) Dat was toch echt niet de bedoeling :-) Wel probeerde ik U duidelijk te maken dat ik de vrijheid die ik mijzelf met dit weblog geef graag zou willen behouden :-) Wat mijn hobbies betreft: een hele duidelijke is bijvoorbeeld dit weblog vullen :-) U zijt overigens vergeven voor dat wat ik U zojuist verweten heb :-) Tegen vrijwel niemand durf ik zo’n toon aan te slaan :-) Slechts goede vrienden krijgen iets dergelijks zo af en toe te verduren :-) Nu ja, laten wij in vrede verdergaan :-)

  En nu heb ik kramp in m’n kaken.

  (voor wie sprak U overigens nog meer?)

 14. A. Ego zegt op 20 april 2003:

  Beste Mijnheer Lijstje, ook ik was erg geintereseert in Mike zijn hobbies, ik snap echt niet waar dit over gaat en te gast in iemands woning, iemand die zijn woning op het internet zet, daar ben je niet te gast vind ik.

 15. mIKe zegt op 21 april 2003:

  Zojuist de boekjes “Bijt van U af!”, deel 1 en 2, en “Assertiviteit voor dummies” verbrand. Is niks voor mij.

  Daarnaast is mijn testosteronspiegel inmiddels weer op een acceptabel peil.

  Laten wij dus overgaan tot de orde van de dag. Ik ben mijzelf weer, beminnelijk als altijd.

 16. Roseliek zegt op 21 april 2003:

  Fijn om te horen mIKe dat u uzelf weer bent. Het paasweekend heeft u zo te lezen goed gedaan.

  Ik begon me al een beetje zorgen te maken. Het lijkt me namelijk niet gezond om te lang met een te hoog testosterongehalte rond te lopen.

  Wat klinkt dat “beminnelijk als altijd” trouwens lief. Ik zou u zo een knuffel willen geven. :)

 17. Rik van der Helm zegt op 21 april 2003:

  U bent een beetje laat Roseliek. Mike zat volgens mij aan ’t begin van dit Paasweekend op een ‘knuffel’ verlegen.

Voeg een reactie toe

N.B. Het e-mailadres wordt nooit gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *