De lafbek onderscheidt zich van de domoor doordat hij zijn grenzen er- in plaats van verkent.

Aldus de famous last words van de wijsneus.

 1. Puck zegt op 11 maart 2004:

  Grotere onzin heb ik zelden gehoord.

  Van harte.

  (alhoewel uw laatste zin de eerste totaal omver kan halen, afhankelijk van de interpretatie)

 2. Dr.D zegt op 11 maart 2004:

  Nalaten of wijzigen van handelingen uit angst voor de konsekwenties.
  Ook wel schijterts genoemd.
  De essentie van de democratie.
  De verantwoording afschuiven door te stemmen op nog grotere lafbekken.
  De kleinere lafbek betaalt de grotere riant.
  Het is de mens eigen mijnheer…

 3. elfjetwaalfje zegt op 12 maart 2004:

  zijn dat echt je famous last words mIKe ?

 4. Willem zegt op 14 maart 2004:

  Ik ga er respectshalve van uit dat de genoemde wijsneus niet Mike zelf is.

 5. Puck zegt op 14 maart 2004:

  Ik plan al 3 dagen een verbeterde versie van mijn eerste reactie. Maar ik moet eerst even wakker worden.
  Geef me nog heel even, alstublieft.

 6. mIKe zegt op 15 maart 2004:

  @Puck: Aangaande Uw eerste reactie, inmiddels heb ik nu een paar honderd stukjes grote (en zelfs grotere) onzin geschreven. Me dunkt dat dat ‘zelden gehoord’ een tikje overdreven is. Lafbek, domoor en wijsneus, het is weliswaar een gek gezicht, maar toch.

  @Dr.D: Ik heb mij dagenlang het hoofd gebroken over de betekenis van schijt-erts. Het klinkt erg pijnlijk. Totdat mij een lichtje opging: vermoedelijk had U een d willen schrijven waar nu een t staat, en kon U het niet over Uw hart verkrijgen de letter d, Uw letter, in een dergelijk woord te misbruiken. En dat is volkomen terecht, natuurlijk.

 7. Willem zegt op 15 maart 2004:

  Schijterts, wordt gedelfd in/uit schijtmijnen, ogenschijnlijk.

  Zo, dat woord heb ik een tijd niet gebruikt, zeg.

Voeg een reactie toe

N.B. Het e-mailadres wordt nooit gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *