“Generaliseren is de mens eigen.”
“U generaliseert, Mijnheer.”
“Ik ben ook maar een mens.”
“Een mager excuus.”
“Maar tevens een bevestiging.”
“Onzin. U denkt dat de mens zo is als U, omdat U een mens bent.”
“Sterker nog, U doet precies hetzelfde.”

  1. Willem zegt op 30 januari 2005:

    Heeft u al met uitgevers gesproken over het boekje ‘Dialogica’?

  2. mIKe zegt op 31 januari 2005:

    Uw grenzeloze vertrouwen doet goed, Willem. Edoch, uitgevers hebben nog altijd niet met mij gesproken (en dat terwijl de omslag van het boekje al klaar ligt). Ik ben ofwel niet goed genoeg of te levend. Vermoedelijk het laatste. Mocht ik vandaag of morgen dood neervallen dan staan ze ongetwijfeld opeens wel in de rij. Maar dan zeg ik niks meer. Dat zal ze leren.

  3. KatYo zegt op 31 januari 2005:

    Scherp.

Voeg een reactie toe

N.B. Het e-mailadres wordt nooit gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *