Als het aantal bezoekers omgekeerd evenredig is aan de kwaliteit van een website, dan mag ik trots zijn. Een vrijwel onbewoond eiland in een verder bomvolle oceaan. Niet dat ik daar heel erg mee zit, hoor. Het is vooral de gedachte dat juist U ervoor kiest om samen met mij op een dergelijk eiland te bivakkeren waar ik het warm van krijg.

 1. maarten zegt op 28 juni 2005:

  Ik neig er nu naar om een sociologisch verhaal op te hangen over exclusiviteit. Wat van ver komt is lekker, en heeft / geeft status. Zo ook uw stukjes, die niet altijd lichtverteerbaar hap-slik-weg zijn. Wat uw huisreageurs statuszoekers maakt.

  Maar nee, dat is niet aardig. De onbewoond-eiland metafoor vind ik mooier.

 2. pom zegt op 28 juni 2005:

  Ik vind ‘m wel leuk. Ik ben een statusbezoeker :)

 3. jnnk zegt op 28 juni 2005:

  Op de vraag wat ik mee zou nemen naar een onbewoond eiland antwoord ik dan ook steevast: ‘Mikzlog’.

 4. Willem zegt op 28 juni 2005:

  En het boekje getiteld ‘Dialogica’.

 5. ijsbrand zegt op 28 juni 2005:

  “No man is an island, entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main if a clod be washed away by the sea, Europe is the less, as well as if a promontory were, as well as if a manor of thy friends or of thine own were any man’s death diminishes me, because I am involved in mankind and therefore never send to know for whom the bell tolls it tolls for thee..”

  John Donne, ‘Meditation xvii’

 6. miss cleopatra zegt op 1 juli 2005:

  Wie ’t kleine niet eert, is ’t grote niet weerd. Dat zegt oma cleopatra tenminste.

 7. tetitio zegt op 31 maart 2006:

  Uitbreiding BIODANZA – Dansgroep Nijmegen,
  De kunst van het ontdekken is hier ook zeker op van toepassing,
  Sinds 2 jaar dans ik (man 58 jaar) Biodanza. Een dans vol beweging en een geweldige dans waarin je jezelf tegenkomt en bovenal jezelf leert kennen. Een dans die leert hoe mooi jijzelf bent en je danspartners zijn. Daar waar je leert je grenzen te kennen en ze durft aan te geven. Simpel gezegd een Biodanza-dans die jou maakt tot een mooi Mens, met respect voor anderen en het leven.
  Ik zou het leuk vinden als de groep werd uitgebreid met zowel mannen als vrouwen. Meer informatie op internet Biodanza.tv (Nijmegen) Mail mij als je meer vragen hebt. Deze dans is zeker geschikt voor alleenstaande, eenzame, licht depressieve mensen. Je wordt hier echt beter van in alle opzichten. Niet Denken maar Doen.
  BIODANZA – gedicht
  Het was een heerlijke dans;van krachtig en uitdagend tot heel subtiel en stil.
  Wat een ontdekkingen en verkenningen in een gebied waar we geen kaart van hebben.
  Zuiver op het kompas van het gevoel en de wijsheid van onze lichamen.
  Huiveringen die door ons heen trekken en toch meegaan ,in het ritme van de branding.
  Golven van toenemende en afnemende intensiteit.
  In jouw energie├źn geniet ik van het samen spelen met de geborgenheid tussen ons beiden.
  Het verstaan zonder woorden. Afstemming op hart en ziel. Het is iedere keer een wonder….

Voeg een reactie toe

N.B. Het e-mailadres wordt nooit gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *