Het leven van een tienkoppig monster gaat eigenlijk ook niet over rozen, bedacht ik mij onlangs. Tweehonderd en twintig eurootjes is hij kwijt bij de kapper. Dan mag ik nog van geluk spreken met mijn enkele hoofd. Anderzijds, als niemand vervolgens iets van mijn verkniptheid zegt is twee├źntwintig euro net zo goed veel te veel.

 1. Actiereactie zegt op 7 juli 2005:

  Oh maar ik spreek U toch met regelmaat aan op Uw verkniptheid?

 2. mIKe zegt op 7 juli 2005:

  En ik maar denken dat U het over iets anders had dan over mijn haren. Vroeger bewoog ik nog weleens een tondeuse over mijn hoofd. Als ik tegenwoordig een kapper bezoek, dan verbaas ik me telkens weer over de woekerprijs van een knipbeurt. Fijn dat mijn aanblik U in ieder geval bevalt (voor zolang het duurt, natuurlijk, mijn haar is inmiddels weer groeiende).

 3. Mijnheer Lijstje zegt op 7 juli 2005:

  mIke ik ging laatst naar Brussel, speciaal voor de kapper! (Mod’s Hair) Ik ben geknipt en heb een ‘balayage’ genomen. Dat was ongeveer 65 euro. Dat zijn de prijzen mijnheer. Maar ja, ik zat er wel meer dan drie uur, ze maakten er een hele show van. (Oh ja, plus ook nog een parkeerbon van 12 euro)

 4. mIKe zegt op 7 juli 2005:

  Wat een balayage is weet ik niet, maar het klinkt heel spannend. En dan die prijs. Weet U wel zeker dat het een kapper was, Mijnheer Lijstje?

 5. ijsbrand zegt op 7 juli 2005:

  In mijn arme dagen kocht ik ooit een professionele kappersschaar en een uitdunschaar. Sindsdien heb ik geen kapperssalon meer van binnen gezien. Dat is zo meteen twintig jaar.

  Zelf knippen heeft als grote voordeel dat het resultaat altijd minder erg is dan gedacht, terwijl de verwachting over wat professionals presteren altijd zo hoog is dat het wel tegen moet vallen.

  [bovendien, de hygi├źne alleen al. Dat kappers toendertijd nooit mijn nek uit wilden scheren met een nieuw mesje, ondanks dat ik daarom vroeg vanwege mijn gevoelige huid. Dat ik dat ooit gepikt heb]

 6. CasaSpider zegt op 7 juli 2005:

  Hoe lang is een tienkoppig monster niet bezig met scheren iedere ochtend.
  En what about de tandartskosten…
  Op Curacao kun je overigens terecht bij kapsalon ‘Strak-strak’ voor ongeveer 15 gulden (7 euro)…

 7. miss cleopatra zegt op 7 juli 2005:

  Wij komen meestal 80 euro lichter bij de kapper vandaan. Maar ja, wie mooi wil zijn, moet diep in de buidel tasten (vrij naar ehh… nou ja, laat maar).

 8. henk zegt op 8 juli 2005:

  Ik betaal een keer per jaar een doosje biologische bonbons aan mijn kapster. En altijd tevreden. En het is nog gezellig ook.

 9. mIKe zegt op 8 juli 2005:

  Als ik nog eens een keer geknipt moet worden, ga ik gewoon naar Curacao. Da’s goedkoper. Of naar ijsbrand. Maar ik weet niet of hij ook zonder afspraak knipt.

 10. maarten zegt op 8 juli 2005:

  18 a 19 euro.

  Bij een doodgewone kapper. Zou waarschijnlijk ook goedkoper kunnen. Maar ja, vaste klant en zegeltjesspaarder.

 11. wiro zegt op 9 juli 2005:

  uw verkniptheid siert u

 12. elfjetwaalfje zegt op 9 juli 2005:

  fris koppeke voor de zomer nu, mIKe ? Zoiets is toch onbetaalbaar ;-)

Voeg een reactie toe

N.B. Het e-mailadres wordt nooit gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *