Mijn wekker gaat om zes uur in de ochtend. Elke doordeweekse dag.

Ik kocht ‘m toen ik een jaar of zestien was, niet wetende dat dat ding nooit kapot zou gaan. Sindsdien heb ik in heel wat verschillende bedden geslapen, maar de wekker die er meestal naast stond, dat is dus nog steeds dezelfde.

De laatste tijd begin ik echter toch te twijfelen aan de kwaliteit van het apparaat. Als ik terugblik op al die jaren, en dat vergelijk met mijn huidige staat van zijn, dan lijkt het er eerder op dat ik langzaam ingeslapen ben. Wakker is ver weg.

Maar waar ik een betere wekker kan vinden, dat weet ik niet.

 1. henk zegt op 21 juli 2005:

  En wat voor genotmiddelen gebruikt u zoal?

 2. mIKe zegt op 21 juli 2005:

  In ieder geval minder dan vroeger. U begrijpt natuurlijk dat ik het hier over een meer existentiële ingeslapenheid heb.

 3. henk zegt op 22 juli 2005:

  Wellicht heeft dat ermee te maken, dat u zich wat moeilijk laat gaan. Misschien wel moeilijker dan vroeger en daar kunnen die genotmiddelen best een rol bij gespeeld hebben. Komt het er niet gewoon op neer, dat u verstandiger bent geworden en dat als ingeslapen ervaart?

 4. mIKe zegt op 22 juli 2005:

  Geen zorgen. Vanavond ga ik het gewoon weer op een zuipen zetten.

 5. Dr.D zegt op 22 juli 2005:

  De gedachte dat de wekker U wakker maakt
  is de zoveelste illusie…

 6. elfjetwaalfje zegt op 22 juli 2005:

  zes uur ’s morgens !
  jeezes :-s

 7. miss cleopatra zegt op 25 juli 2005:

  *zwaait*

 8. Actiereactie zegt op 26 juli 2005:

  Ik krijg het vermoeden dat de wekker er nu wel helemaal mee opgehouden is. Mooi, zoals problemen zich kunnen oplossen, nu kunt U immers willekeurig welke winkel dan ook instappen en U heeft een betere…

 9. KatYo zegt op 27 juli 2005:

  Het wakker worden van de ingeslopen saaiheid van je bestaan en je afvragen of je niet een ander pad zou moeten nemen.
  De moeite van het proberen waard.
  Met of zonder wekker.

 10. stoet zegt op 28 juli 2005:

  die heeft u al, die werd meegeleverd als standaard accesoire.

 11. wiro zegt op 4 augustus 2005:

  Zoek een vrouw. :-)

Voeg een reactie toe

N.B. Het e-mailadres wordt nooit gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *