Zaterdagmiddag at ik stenen, en ze zijn sindsdien niet meer verdwenen. Ze liggen zo zwaar op de maag, dat mij het lachen is vergaan. De lichtvoetigheid is kwijt, en ik besef me tot mijn spijt dat die is ingeruild voor moeizaam slepen, door de zuigende klei van ’n schraal bestaan. Da steh’ ich nun, ich armer Tor! Und bin so klug als wie zuvor. Goethes wiel heruitgevonden, en ik vertel U onomwonden dat ook ik het niet meer weet. Door plompverloren plompheid aangeraakt, ik zeg: de hoofdprijs voor wie mij aan het gniffelen maakt!

 1. O. zegt op 2 oktober 2006:

  Ja zeg: Ik blíjf niet aan de gang!

 2. Inge zegt op 2 oktober 2006:

  Bakstenen als lunch? Nederlandse gastronomie, ach, ongrijpbaar gegeven.

 3. S. zegt op 2 oktober 2006:

  De dwaasheid is geheel mijnerzijds, sprak de filoloog tegen de sofist.

 4. Puck zegt op 2 oktober 2006:

  Lekker hapje…?

 5. mIKe zegt op 2 oktober 2006:

  Ik had het over gniffelen, Puck. U doet mij schateren! ;-)

  Dank U, dat had ik werkelijk nodig.

 6. Willem zegt op 3 oktober 2006:

  Mijn grandioos intellect is schijnbaar te klein om Vrouwe Puck’s gniffelaar te bevatten.

  :'(

Voeg een reactie toe

N.B. Het e-mailadres wordt nooit gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *