Kut.

 1. Mijnheer Lijstje zegt op 15 september 2008:

  KUT is een afko van “Kwalitatief Uitermate Teleurstellend”.

  Zo hoorde ik laatst.

 2. Mijnheer Lijstje zegt op 15 september 2008:

  Maar misschien is dat al wel een ouwe. Ik ben niet altijd even bij.

 3. Sas zegt op 15 september 2008:

  Is kut krachtig of het morele taboe op de term?

 4. Daniël zegt op 15 september 2008:

  Of: lul.

  En beter: liefde.

 5. Oscar zegt op 15 september 2008:

  En u maar denken dat u uw mooiste stukje al geschreven had.

 6. Actiereactie zegt op 15 september 2008:

  U doet niet aan bronvermelding?

 7. mIKe zegt op 15 september 2008:

  @Mijnheer Lijstje: U bent hartstikke bij! Het is kut.

  @Sas: Aangezien ik eerlijk gezegd geen taboes ken concentreer ik mij gaarne op het eerste deel van Uw overigens voortréffelijke vraag. Weest U zo goed om het verkleinwoord van de vermeende krachtterm eens voor de geest te halen. Dat is nou wat ik zou willen noemen: een zachtterm. En meer dan dat. Het heeft voor mij een connotatie die men met gerust hart als zinnenprikkelend zou mogen bestempelen.

  Als yummie.

  Het woord in kwestie heeft echter niets van dat al! En óf het krachtig is! Het is bah. En zo ontdekken wij hier terloops en verrassenderwijs: size does matter.

  Dus toch.

  @Daniël: Ik moet wel héél hard met een hamer op mijn duim slaan wil ik LIEFDE brullen, maar U heeft zonder meer gelijk: dát is de overtreffende trap.

  @Oscar: Nu dan.

  @Actiereactie: Ik verwijs U met alle plezier door naar mijn literatuurlijst. U is prominent.

 8. AnamCara zegt op 15 september 2008:

  Oei.

 9. mIKe zegt op 16 september 2008:

  @AnamCara: Nou ja. Oei.

  Ziet U, de heer Lijstje had natuurlijk gelijk: dit stukje heeft weinig om het lijf. En toch was het nodig. Waarom?

  Welnu.

  In de eerste plaats gaf ik er mijzelf een zet mee. Al enige tijd kriebelt de zin om te schrijven weer, liefst mooi. Door eigen toedoen is het aantal lezers alhier inmiddels gevierendeeld, en bovendien had ik vorige week sowieso een beetje het gevoel tegen een muur te praten. Ik vond dat kut. Door zoiets uit te spreken verdwijnt die stemming vrijwel onmiddelijk. Dat U mij ‘beloont’ door juist hierop en masse te reageren is een opmerkelijke doch prettige bijkomstigheid.

  Ieder weblog heeft een onvoorspelbare factor: U. Ik kan niet zo goed zonder.

  Daarnaast ben ik ook maar een simpele ziel die er zo af en toe een krachtterm en/of de grootste onzin uitgooit, laat daar geen misverstand over bestaan. Als de som van alle stukjes op deze website een beeld geeft van de mens die ik ben, en ik hoop nog steeds dat dat zo is, dan hoort ook deze daarbij. Misschien nog wel ergere.

  Hopende U, alsook mevrouw Actiereactie, enige klaarheid te hebben verschaft groet ik U als mijn inmiddels weer oude, vertrouwde en beminnelijke zelf.

 10. Mijnheer Lijstje zegt op 16 september 2008:

  mIKe, mijn opmerking sloeg niet op uw stukje hoor, ik vond het juist een heel goed artikel. U bracht onder woorden wat ik eigenlijk wilde zeggen.

 11. Mijnheer Lijstje zegt op 16 september 2008:

  (ik weet niet of het aan mijn internetverbinding ligt of aan de Mikzserver, maar het reactiesplaatsen gaat de laatste tijd zo traag!

 12. Puck zegt op 16 september 2008:

  > maar het reactiesplaatsen gaat de laatste tijd zo traag!

  Mijnheer Lijstje, misschien is het slechts projectie mijnerzijds, maar ik kan me zo voorstellen dat het reactieding, of de server, zó blij is u weer te zien dat het langzaam, voorzichtig, als om heel zeker te zijn of bang weer te verliezen, uw woorden proeft alvorens te slikken en verteren.
  Denk ik.

 13. mIKe zegt op 16 september 2008:

  Puck!!

  U doet mij deugd, en anders de server wel :-)

  @Mijnheer Lijstje: Kent U de ‘Bad Behaviour’ plugin? Ik heb ‘m zojuist de nek omgedraaid. Vermoedelijk vertraagde hij de boel.

  Aan U het verzoek om het reactiesplaatsen periodiek te testen.

  Dank!

 14. Wil zegt op 18 september 2008:

  Schrijven om uiting of vorm te geven aan uw diepste wensen.

  Het is U gelukt.

 15. jwl zegt op 19 september 2008:

  Ik zeg altijd netjes vagina.

 16. Mijnheer Lijstje zegt op 22 september 2008:

  Puck! Dat is lang geleden! Hoe is het?

Voeg een reactie toe

N.B. Het e-mailadres wordt nooit gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *