Het feit dat dit het honderdste stukje is dat ik aan mikzlog toevertrouw maakt het natuurlijk niet specialer dan enig ander stukje. Het is misschien de mens eigen om hier dan toch iets bijzonders in te zien.

Men kan natuurlijk zeggen: “Wat knap, honderd stukjes, dat is een hele prestatie.”

Maar met meer recht kan men dit van honderd-en-een stukjes zeggen.

Ondertussen vraag ik mij af wanneer ik nou eens ophou U te vermoeien met m’n gezeik. Honderd stukjes, ik lijk wel gek. Het moeten er niet veel meer worden, want dan weet ik zeker dat ik niet spoor.

 1. Roseliek zegt op 7 april 2003:

  Dan maar niet sporen. Blijf vooral stukjes schrijven. Het is iedere keer weer een genot om ze te lezen.

 2. Puck zegt op 7 april 2003:

  Beginnersproblematiek. Heus. En een soort fin de siècle-gevoel.
  Het wordt beter. Er komt een dag, dan merk je pas bij postje 403 dat je weer een honderdtal ben gepasseerd. Dan denk je alleen: ‘gut, leuk’ – je schakelt je computer uit, loopt naar buiten, geniet van de wereld en alles erin en vergeet het hele internet tot je ‘er gewoon weer zin an hebt’.

  Van harte met uw jubileum, mijn waarde. En bedankt. Dat vooral.

 3. Cranium zegt op 7 april 2003:

  Alsjeblieft zeg, gaan we nu al zeuren?! Ik heb 77 stukjes. Goh. Daar hoor je mij toch ook niet over?
  Niet tellen, schrijven!
  Daar lezen wij U tenslotte voor.

  *schouderklopje* ;)

 4. Mijnheer Lijstje zegt op 7 april 2003:

  Had U niet liever maar 1 stukje geschreven? Is 100 niet een zwaktebod volgens Uw eigen normen zoals genoemd in stukje 99 waarin u zoekt naar het ENE ALOMVATTEND STUKJE?

  Zelf hou ik van veel dus gaat u alstublieft door. Ik denk erover om van Uw log mijn startpagina te maken!!

 5. Puck zegt op 8 april 2003:

  Feitelijk zeur je, trouwens.
  Je zit op 232 postjes. Mooi getal, dat zeker; maar die 100 entries slaat alleen op MT.
  “Honderd stukjes, ik lijk wel gek. Het moeten er niet veel meer worden, want dan weet ik zeker dat ik niet spoor.”
  Het zijn er veel meer. Zo veel meer dat schijnbaar je tel- en observatievermogen al is aangetast. Het wachten is op de rest.
  Ja, het spijt mij ook.

 6. mIKe zegt op 8 april 2003:

  @allemaal: Dank U, en dank voor Uw 632 reacties!

  @Cranium: Ik spreek U nog wel over 23 stukjes (ofschoon ik U eigenlijk net zo goed nu al kan feliciteren met Uw 77 stukjes; een welgemeend schouderklopje retour dus).

  @Mijnheer Lijstje: Dat ene alomvattende stukje heb ik al geschreven! Hij zit verstopt tussen de rest, wat eigenlijk alleen maar nutteloze logvulling is. Geen mens die dat overigens door heeft.

  En dan nog heel even over die 232 postjes, Puck. Heel erg goed gezien, maar het is wederom, zoals zo vaak, veroorzaakt door mijn eigen gestuntel. Wat is er gebeurd? Bij de eerste installatie van MT heb ik als testje tot twee-, driemaal toe, een aantal postjes geïmporteerd uit mijn blogger-log. Ik heb ze daarna weer verwijderd, maar om de een of andere reden bleef het tellertje van de MySQL database staan op 132. Omdat ik niks weet van SQL, laat staan MySQL, heb ik dat maar zo gelaten. Resultaat: U is onbedoeld zand in de ogen gestrooid, en bovenstaand stukje is wel degelijk postje nummer 100.

  Verder van geen enkel belang natuurlijk.

 7. Dr.D zegt op 8 april 2003:

  Vooralsnog zijn honderd stukjes slechts een aanloop voor de grote sprong. Echter verspeel niet al Uw krachten tijdens het rennen erheen maar behoudt voldoende energie voor de afzet om vervolgens in het zachte zand te landen…

  So!

 8. Willem zegt op 8 april 2003:

  Honderd stukjes. Het moesten er niet veel minder wezen.

Voeg een reactie toe

N.B. Het e-mailadres wordt nooit gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *