Vandaag kroop er een konijntje door het oog van de naald. Had hij dat niet gedaan, ik had het U wellicht niet verteld.

Verdriet delen valt immers zwaar. Vreugde niet.

Nochtans kunt U zich de mate van mijn blijdschap niet voorstellen, maar dat vergeef ik U. Vanzelfsprekend.

 1. Actiereactie zegt op 7 september 2004:

  Onderschat U ons daar niet een heel klein beetje mijn waarde?
  Niettemin ben ik blij met U.

 2. Actiereactie zegt op 7 september 2004:

  Preview?
  Verdulleme wordpress!
  Ben ik daar toch bijna ongemerkt Uw dynamische wereld binnengetreden.

 3. mIKe zegt op 7 september 2004:

  Potdorie, U bent de eerste, mijn waarde! En ja, ik ben ook blij met U. Dat mag U best weten.

  (en nu vlug de reacties van gene zijde kopiëren)

 4. Mijnheer Lijstje zegt op 7 september 2004:

  mIKe! Betekent dit dat Konijn Pardoes zich geen zorgen hoeft te maken over zijn gezondheid??? Laat ons niet in spanning!!!!

 5. Inge zegt op 7 september 2004:

  Beterschap aan het Konijntje-achter-de-schermen.

  Laat hém toch gewoon dat zinnetje wegknabbelen. Als hij door het oog van de naald kan kruipen lukt dat vast ook. Spaart u een hoop gedoe. Lijkt mij.

 6. Inge zegt op 7 september 2004:

  Eh, voilà.

 7. mIKe zegt op 7 september 2004:

  Welkom, Inge! En dank voor de beterschap, Pardoes knabbelde pardoes MT weg.

  Mijnheer Lijstje, U wil ik niet langer in spanning houden. Ik heb zelf de laatste dagen al teveel in de rats gezeten, en dat wens ik niemand toe. Gisteren is Pardoes geopereerd, door een even moedige als kundige dierenarts. En dat nadat een andere dierenarts enige tijd daarvoor een operatie had afgeraden, gezien de leeftijd van het beestje (bijna 12 jaren). Pardoes had een gezwel op z’n buik, zo groot als een snookerbal, en dat is nu verwijderd. Het doet heel erg denken aan een ander verhaal, dat mij dan ook geregeld door het hoofd schoot. Alleen was de rustige, kalme dierenarts in dit geval geen man, maar vrouw, waarmee ik dan toch en passant wat ongegrond sexisme hoop te logenstraffen. Dat deze dierenarts niettemin vertederd raakte, neem ik haar niet kwalijk. Ook een stoere man als ik smelt als was bij dat brutale konijnenkoppie.

  Ik had verdorie al min of meer afscheid genomen van Pardoes. En dat, kan ik U zeggen, was allerminst gemakkelijk, zoniet onmogelijk. Nu geniet ik des te meer van ieder moment dat ie er nog is.

 8. Mijnheer Lijstje zegt op 7 september 2004:

  Gefeliciteerd mIKe en vooral Pardoes!!

  WordPress heeft van schrik de volgorde van de reacties omgegooid, maar ja een kniesoor die daar op let.

Voeg een reactie toe

N.B. Het e-mailadres wordt nooit gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *