“In 2010 ga ik het helemaal anders doen”, zei ik tegen mezelf, een paar weken geleden. Nou, dat heb ik geweten. De boom die mikzlog heet moest worden omgelegd, maar bleek bij nader inzien heel wat meer voeten in de aarde te hebben dan ik ooit voor mogelijk hield. Terwijl ik bezig was met een nieuwe lay-out, bleef ik regelmatig steken bij het lezen van één of meer van de inmiddels ruim viereneenhalf duizend reacties, de één nog mooier dan de andere. Eens te meer werd ik doordrongen van het belang van deze boom: hij is mij dierbaar van wortel tot tak.

U bent mij dierbaar. Zonder al Uw reacties was mikzlog nooit tot de hemel gegroeid. U bewatert en doet bloeien. Ik zet graag met U een boompje op.

De nieuwe lay-out moest recht doen aan de zorgvuldigheid die in ieder stukje en in iedere reactie besloten ligt. Daarnaast moest ie ook nog eens beter zijn dan de vorige, die inmiddels zes jaar trouwe dienst deed. Ga er maar aan staan! Enfin, U kent nu het resultaat.

Ik wens U. Ik wens U een jaar vol leesplezier!

 1. Sas zegt op 1 januari 2010:

  Prachtig! Wij wensen U.

 2. AnamCara zegt op 1 januari 2010:

  Mooi hier.
  Ik blijf. U lezen.

 3. maarten zegt op 2 januari 2010:

  Uitstekend! U ook een nieuw jaar vol van lees- en schrijfplezier.
  Klopt het dat de ‘Links’ en ‘Over’-pagina’s nog niet bereikbaar zijn?

 4. mike zegt op 2 januari 2010:

  Dank!

  @maarten: Klopt. Ik wilde graag op 1 januari ‘live’ gaan, met of zonder deze laatste loodjes. Het werd dus zonder. Binnenkort zullen ook deze pagina’s het gaan doen.

 5. Marcel zegt op 3 januari 2010:

  Ziet er uitstekend uit, de mooie inhoud waardig!

  Al lange tijd een lezer, nooit gereageerd.

 6. CasaSpider zegt op 4 januari 2010:

  2010 is het jaar om een leesbril te kopen, haha.
  Alsnog de beste wensen!

 7. bjorn zegt op 4 januari 2010:

  Mijn waarde, mag ik uit uw titel opmaken dat uw nieuwe ‘look&feel’ nu ook ‘hear’ zal bevatten?
  Overigens een heel gelukkig jaar toegewenst!

 8. Actiereactie zegt op 4 januari 2010:

  Uw ‘sinds’ doet me glimlachen (opscheppertje), maar wellicht heb ik mij na het krampachtig weer bij elkander zoeken ook domweg foutief hersteld.
  Ik wens U, maar dat wist U al.

 9. Mai zegt op 4 januari 2010:

  Ah, de langdurige stilte was een project. :)

 10. Mijnheer Lijstje zegt op 5 januari 2010:

  Prachtig! Maar er missen wel wat -jes zo te zien en hier en daar een alt=”” misschien :-)

 11. mike zegt op 6 januari 2010:

  @Actiereactie: Zie nu pas dat Uw archief weer online staat! En, mijn waarde, dat doet mij onuitsprekelijk veel plezier! Veel dank daarvoor (dat moet behoorlijk wat handwerk zijn geweest). Als iemand mij een opscheppertje mag noemen, dan U :-)

  @Mijnheer Lijstje: Deze site valideert inmiddels als een tierelier!

  Nee, dan waar ik gisteren mijn tijd mee verdeed: de kleuren. Ik zag groen en geel van ergernis toen ik merkte dat mikzlog er op mijn laptop heel anders (lees: niet om aan te zien) uitzag dan op de machine waarop ik de boel ontworpen had. De schrik sloeg me om het hart. Ik vertrouwde al Uw vriendelijke reacties niet meer. Schreef U slechts uit beleefdheid dat U het mooi vond? Het was verdorie spuuglelijk!

  Wat bleek? Het scherm van mijn laptop was niet juist gecalibreerd. De kleuren waren ‘koud’, terwijl ze ‘warm’ moesten zijn. Het had alles te maken met gamma-instellingen. Wist ik veel. Maar goed, ik zie de kleuren nu weer zoals ze moeten zijn. Of dat ook voor U het geval is, dat weet ik natuurlijk niet.

  Het knaagt, maar het zij zo.

 12. Actiereactie zegt op 8 januari 2010:

  Al mijn Waarde, al, niet pas. Details. Ik heb nog wel even te gaan, maar ben blij met U en vertrouw er volledig op dat U de missende comments even aanvult, wanneer ik tenslotte al die moeite kan nemen mag ik dat toch ook van U verwachten ;-)

 13. mike zegt op 8 januari 2010:

  Mijn waarde, U heeft joekels van ballen :-)

 14. Actiereactie zegt op 8 januari 2010:

  :-) Ik draag ze met trots.

Voeg een reactie toe

N.B. Het e-mailadres wordt nooit gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *