Over drie maanden verhuis ik voor de vijfde keer in twee jaar, maar nu écht! Met moeite wrijf ik slaap en ongeloof uit mijn ogen, en zie de toekomst stralen. Onzekerheid vreet energie, vandaar mijn moeheid. Wekenlang durfde ik er nauwelijks op te hopen, maar het moment is gekomen dat ik ervan uit moet gaan dat het doorgaat om het door te laten gaan. Tussen wens en werkelijkheid gaapt een ongewisse kloof, maar ik spring van blijdschap. Een gat in de lucht.

 1. ylsa zegt op 2 april 2008:

  Hallelujah!!
  http://www.youtube.com/watch?v=YTjTpB7vO6A

 2. mIKe zegt op 2 april 2008:

  @ylsa: Dank U! :-) Het is bijna niet te geloven dat U juist met dit lied – één van mijn all time favourites – op de proppen komt, maar mijn geloof is sterk!

 3. bjorn zegt op 2 april 2008:

  but you needed proof ?

 4. mIKe zegt op 2 april 2008:

  @bjorn: Meer dan een half woord heeft U niet nodig, merk ik :-) Maar nee, ik stel het zonder bewijs, en dat is juist de crux: ‘om het door te laten gaan moet ik ervan uit gaan dat het doorgaat.’ William James in optima forma. Hij paste het toe op religie, ik op de liefde.

  En op een binnenkort te tekenen koopcontract.

 5. bjorn zegt op 2 april 2008:

  een self-fulfilling prophecy die tot immobiliëntransacties leidt, hoe de vastgoedsector daar nog niet is op gekomen als marketing-instrument…

  Hoedanook alvast gefeliciteerd !

 6. Luc zegt op 3 april 2008:

  Uw expertise in het vullen en leegmaken van dozen moet onnavolgbare proporties hebben. Ikzelf ben net verhuisd en na anderhalve week leef ik nog tussen dozen…

 7. mIKe zegt op 7 april 2008:

  @Luc: Ik hoop van harte dat Uw nieuwe verblijfplaats niet zo los-vast is als ik in mijn geval heb mogen ervaren. Ofschoon de twee anti-kraakpanden die ik tijdens mijn omzwervingen aandeed, postkantoor en fabriek, zeer zeker niet zonder charme waren, moest ik er alweer vertrekken voordat mijn laatste doos was uitgepakt.

 8. Luc zegt op 8 april 2008:

  @ Mike: mijn nieuwe verblijfplaats is super! Ruimte zat en met karakter. Bovendien heb ik meer dan 180° zicht over Brussel. Kortom, geen TV nodig.

 9. Sas zegt op 16 april 2008:

  *plop!*

Voeg een reactie toe

N.B. Het e-mailadres wordt nooit gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *